Yrityksille

Villa Sikuri luo erinomaiset puitteet kaikenkokoisille yrityksille ja pystyy täyttämään niin pienen, keskisuuren kuin isonkin yrityksen tai tiimin/osaston tarpeet. Villa Sikuri sijaitsee aivan 3-tien tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella joten sinne on erittäin helppo saapua. Esimerkiksi Tampereelta matkaa tulee vain n. 40km. Isosta pihasta löytyy autoille runsaasti pysäköintitilaa.

Johtoryhmän kokoukset

Tarvitsetko rauhallista paikkaa hyvien kulkuyhteyksien varrella missä pitää onnistunut ja tuottoisa johtoryhmän kokous? Villa Sikurissa käsittelemänne asiat pysyvät salaisina, ja kokoustilamme ovat muutenkin vertaansa vailla (esimerkiksi 75″ taulutelevisio, kiinteä Wi-Fi). Kokoukseen ruokailujen tilaaminen on vaivatonta ja nopeaa, ja halutessanne voitte myös käydä puulämmitteisen saunan pehmeissä löylyissä. Talvella Villa Sikurissa on myös avantouintimahdollisuus.

Workshopit

Onko sinulla tulossa workshop-tilaisuus mutta et ole vielä löytänyt siihen sopivaa paikkaa? Villa Sikuri täyttää kaikki workshopin tarpeen, ja kokoustilamme ovat muutenkin vertaansa vailla (esimerkiksi 75″ taulutelevisio, kiinteä Wi-Fi). Workshopin ruokailujen tilaaminen on Teille vaivatonta ja nopeaa. Halutessanne voitte myös käydä saunomassa kiireisen workshop-päivän tomut pois puulämmitteisen saunan IKI-kiukaan pehmeissä löylyissä.

Lounaskokoukset

Villa Sikuri tarjoaa erittäin toimivat puitteet lounaskokouksille, jotka voivat kestää lyhykäisyydessään esimerkiksi vain kolme tuntia. Lounaaksi voit valita haluamasi vaihtoehdon menustamme.

Koulutukset/kurssit

Koulutuksia ja kursseja varten pystymme tarjoamaan erittäin hyvät tilat Villa Sikurissa, jossa on mukava viettää monenkin päivän koulutus. Kokoustilamme ovat vertaansa vailla (esimerkiksi 75″ taulutelevisio, kiinteä Wi-Fi), ja täyttävät varmasti esimerkiksi kurssien pitäjien toiveet. Koulutuksiin & kursseihin ruokailujen tilaaminen on vaivatonta ja nopeaa.

TYKY-/virkistyspäivät

Onko yritykselläsi suunnitteilla virkistyspäivä? Villa Sikurissa suunnittelemme halutessasi vaikka koko päivän ohjelman, ruokailuineen ja aktiviteetteineen. Pystymme tarjoamaan todella monipuolisesti erilaisia aktiviteetteja, josta varmasti löytyy jokaiselle mieluisaa tekemistä. Päivän päätteeksi (tai vaikka jo sen aikana) on mukava huuhtoa toiminnallisen päivän tomut pois puulämmitteisen saunan IKI-kiukaan pehmeissä löylyissä, ja vaikka pulahtaa Kyrösjärven syleilyyn! Talvella Villa Sikurissa on myös avantouintimahdollisuus.

Tiimi-/osastopäivät

Onko yritykselläsi suunnitteilla tiimipäivä? Villa Sikurissa suunnittelemme halutessasi vaikka koko päivän ohjelman, ruokailuineen ja mahdollisine aktiviteetteineen. Voitte käyttää haluamanne ajan yrityksenne virallisen agendan läpikäymiseen, ja sen ympärille voimme suunnitella erittäin mukavan päivän maukkaine ruokailuineen. Päivän päätteeksi (tai vaikka jo sen aikana) on mukava huuhtoa toiminnallisen päivän tomut pois puulämmitteisen saunan IKI-kiukaan pehmeissä löylyissä, ja vaikka pulahtaa Kyrösjärven syleilyyn! Talvella Villa Sikurissa on myös avantouintimahdollisuus.

Kesäjuhlat

Yrityksen kesäjuhlat tulossa muttei sopivaa paikkaa tiedossa? Villa Sikurissa pystymme järjestämään isollekin joukolle (maksimissaan noin 80 ihmisen) kesäjuhlat mistä ei hauskuutta puutu ja joita muistellaan vielä vuosienkin päästä. Juhlateltassa (täysin sään kestävä) juhlaväki on koko ajan suojassa Suomen joskus niin oikulliselta kesäsäältä, eikä hauskanpito keskeydy edes myrskyn ja sateen sattuessa kohdalle. Halutessasi voimme myös suunnitella ja toteuttaa kesäjuhlasi aktiviteetteja, esimerkiksi järjestää bändin soittamaan juhlatelttaan.
Kaikki kesäjuhlasi ruoat ja tarjoilut saat helposti ja vaivattomasti meiltä, halutessasi sinun ei itse tarvitse huolehtia mistään.

Pikkujoulut

Järjestämme myös yritysten pikkujoulut. Halutessasi sinun ei itse tarvitse huolehtia mistään, rakennamme sinulle mukavan ja hauskan pikkujoulu-ohjelman. Pikkujoulun ruoat ja tarjoilutkin saat suunnittelua myöten helposti ja vaivattomasti meiltä. Tilaisuuksien ruokailuihin voi tilata catering -tasoiset ruoat. Kaikkiin yritystilaisuuksiin on mahdollista tilata monipuolisesta tarjonnastamme erilaisia ohjelmapalveluja ja aktiviteetteja.