Yksityisille

Villa Sikuri luo erinomaiset puitteet isoille ja pienille juhlille, sekä muille tilaisuuksille. Villa Sikuri sijaitsee aivan 3-tien tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien varrella joten sinne on erittäin helppo juhlaväen saapua. Esimerkiksi Tampereelta matkaa tulee vain n. 40km. Pihasta löytyy autoille runsaasti pysäköintitilaa.

Hääjuhlat

Järjestämme sinulle mielellämme juhlat elämäsi ehkä tärkeimpään tilaisuuteen. Meiltä voit tilata hääjuhlan kaikki ruoat ja tarjoilut, mukaanlukien hääkakun. Kesäisin pystymme järjestämään jopa 80 hengen hääjuhlat, käyttäen täysin säänkestävää juhlatelttaa.

Syntymäpäiväjuhlat

Etsitkö mukavaa paikkaa missä viettää esimerkiksi lapsenne synttäreitä? Villa Sikuri tarjoaa loistavat puitteet niin pienempien lasten kuin aikuistenkin syntymäpäiväjuhlien viettoon. Halutessanne voitte jättää kaiken meidän suunniteltavaksi, aktiviteetteja ja syömisiä & juomisia myöten. Toki voitte itsekin tuoda ruoat mukananne, tai valmistaa ne Villa Sikurin täysin varustellussa keittiössä.

Teema- ja perhejuhlat

Teema- ja perhejuhlia varten Villa Sikuri tarjoaa erittäin hienot puitteet, ja perusasetelma on valmiina onnistuneita juhlia varten. Halutessanne voimme suunnitella teille koko päivän ohjelman aktiviteetteineen. Ruokailut voitte valita monista vaihtoehdoistamme, tai halutessanne tuoda ruoat mukananne tai valmistaa paikan päällä Villa Sikurissa.
Ja illan voitte kruunata esimerkiksi käymässä saunassa/porealtaassa, ja pulahtamassa Kyrösjärven raikkaassa vedessä.

Kastejuhlat

Onko teille tullut perheeseenne suurinta mahdollista onnea ja iloa pienokaisen muodossa? Villa Sikuri tarjoaa loistavat tilat missä järjestää kastejuhlat. Halutessanne voitte tilata kaikki tilaisuuden tarjoilut meiltä.

Muistotilaisuudet

Onko perheeseenne saapunut surua? Sekin elämän kiertokulun osana valitettavasti elämään kuuluu. Villa Sikurissa pystyt järjestämään arvokkaat muistotilaisuudet, joihin voit tilata kaikki tarjottavat meiltä.i (tai vaikka jo sen aikana) on mukava huuhtoa toiminnallisen päivän tomut pois puulämmitteisen saunan IKI-kiukaan pehmeissä löylyissä, ja vaikka pulahtaa Kyrösjärven syleilyyn! Talvella Villa Sikurissa on myös avantouintimahdollisuus.

Pikkujoulut

Rokkijalkaa vipattaa eli pikkujoulut tulossa? Järjestä ne meillä Villa Sikurissa ja takaamme että kaikilla on hauskaa. Halutessasi voit tilata kaikki syötävät meiltä, sekä myös pikkujoulujen aktiviteetit.

Luokkakokoukset

Myös luokkakokouksiin Villa Sikuri tarjoaa loistavat puitteet, mm. erinomaisen sijaintinsa ansiosta. Mikäli ajattelette tarjota esimerkiksi pikkupurtavaa, niiden tilaaminen meiltä onnistuu edullisesti ja käden käänteessä, eikä sinun silloin tarvitse niistä sen enempää huolehtia.

Rapujuhlat

Rapujuhlat tulossa? Järjestä ne meillä Villa Sikurissa, Kyrösjärven upeissa maisemissa. Rapujuhlien jälkeen on mukava istahtaa saunan jälkeiseen porealtaaseen, tai käydä pulahtamassa raikkaassa Kyrösjärvessä.

Kaikkien tilaisuuksien ruokailuihin voi tilata catering -tasoiset ruoat.

Yksityistilaisuuksiin on mahdollista tilata monipuolisesta tarjonnastamme erilaisia ohjelmapalveluja ja aktiviteetteja.